Zonne energie

ZONNE-ENERGIE:BRON VAN HET VERLEDEN EN DE TOEKOMST

De zon is de bron van het leven op aarde, maar ook de bron van alle overige energiebronnen zoals de fossiele brandstoffen als olie,gas en steenkool.

Deze ontstonden door de omzetting van ultraviolet licht in plantengroei wat na miljoenen jaren opgeslagen te zijn in aardlagen uiteindelijk resulteerde in grote vloeibare en vaste bronnen van stoffen waarin die ultraviolette energie werd opgeslagen.

Bespaar fors op uw energiekosten en maak uw woning behaaglijker met gesubsidieerde woningisolatie.
Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan.

ZONNE-ENERGIE HEEFT VEEL VOORDELEN

Door de snelle internationale technologische ontwikkeling van zonnepaneelsystemen is zonne-energie een buitengewoon interessant alternatief geworden voor het gebruiken van de reguliere energiebronnen.

U wordt door de plaatsing van een zonnepanelensysteem onafhankelijk van allerlei nationale en internationale politieke situaties die zorgen voor een stijging van de energieprijzen.

De revoluties en militaire situaties die zich in deze en komende tijden voordoen in het Midden-Oosten zorgen voor een verhoging van de energieprijzen. Electriciteitsprijzen zijn gekoppeld aan olie en gasprijzen waardoor u niet weet wat u over 5, 10 of 15 jaar aan electriciteit kwijt bent.

Dat probleem heeft u niet met uw eigen eigen zonnepaneelinstallatie: u weet exact wat u de komende 15 jaar kwijt bent, sterker nog: na gemiddeld 15 jaar kost electriciteit u niets meer !.Hier kunt u een compleet overzicht van alle voordelen van zonne-energie bekijken.

7

Groene energie

7

Zonne energie

7

Windenergie

7

Overige alternatieven