HARTELIJK DANK VOOR UW OFFERTE-AANVRAAG!

WAT GAAT ER NU GEBEUREN?

Wij hebben uw offerte-aanvraag ontvangen en zullen deze controleren op volledigheid en correctheid van gegevens. De volledige informatie zal dan gezonden worden naar minimaal 1 tot maximaal 4 relevante isolatiebedrijven.

Het kan zonder meer zijn dat deze bedrijven aanvullende vragen hebben die zij hetzij per e-mail, hetzij telefonisch willen stellen. Wij adviseren deze vragen zo goed mogelijk te beantwoorden zodat deze bedrijven voor u een aantrekkelijke aanbieding kunnen opstellen.

Binnen enkele uren tot enkele werkdagen zult u een volledig gratis en vrijblijvende aanbieding ontvangen. (Let op tijdens feestdagen en vakantieperiodes kan het tot soms wel 2 a 3 weken duren eer u uw aanbieding in huis hebt (dat is wel uitzonderlijk, normaal gaat het ook tijdens vakantieperiodes veel sneller).

LET OP!

LAAG BTW TARIEF SUBSIDIE OP ISOLATIEWERKEN: 9% btw in plaats van 21% btw op arbeidskosten.

PROFITEER DAARVAN ZOLANG HET KAN!

Correcte gegevens zijn vereist

Het kan zijn dat de gegevens die u heeft doorgegeven per abuis verkeerd zijn, zoals bijvoorbeeld het telefoonnummer waaronder u bereikbaar bent. In een dergelijk geval zal een bedrijf er doorgaans voor kiezen om niet een offerte uit te brengen. Het is dan ook verstandig om – zodra u deze vergissing opmerkt – de correcte gegevens na te sturen via info@energiezuinighuis.nl

Energie besparen door een energie zuinig huis