EEN ENERGIEZUINIG HUIS IS…

Is een goed geïsoleerd huis dat behaaglijk en comfortabel is en relatief weinig energie verbruikt voor het verwarmen of koelen van de woning.

Naast goede isolatie wordt in een energiezuinige woning ook gebruik gemaakt van hele efficiënte verwarmingsmiddelen als zeer energiezuinige combiketels.

De toepassing van middelen die zelf energie opwekken zoals zonnepanelen een zonneboiler en een warmtepomp maakt een woning nog energiezuiniger.

LET OP! NIEUWE SUBSIDIEREGELING PER 2 SEPTEMBER 2019

Vanaf 2 september 2019 kunnen huiseigenaren én bewoners subsidie Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) aanvragen. Er is in totaal 84 miljoen Euro beschikbaar. De regeling betreft:

  • Spouwmuurisolatie (isoleren bestaande spouwmuren)
  • Dakisolatie (isoleren bestaand dak of zolder of vlieringvloer)
  • Gevelisolatie (binnen en buitengevel)
  • Vloerisolatie / kruipruimte isolatie
  • Bodemisolatie / kruipruimte isolatie
  • Hoogrendementsglas (HR++ glas of Triple Glas).

DE SUBSIDIE BEDRAAGT ZO’N 20% VAN HET TOTAALBEDRAG MET EEN MAXIMUM VAN € 10.000 TOT € 15.000.

Wees er snel bij, want op=op

VRAAG NU OFFERTES AAN MET GEBRUIKMAKING VAN DE NIEUWE SUBSIDIEREGELING!

Let op: de subsidie is alleen van toepassing indien er minimaal 2 isolatiewerken worden uitgevoerd.

Bespaar fors op uw energiekosten en maak uw woning behaaglijker met gesubsidieerde woningisolatie.
Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan.

VEEL LAGERE ENERGIEKOSTEN

Een energiezuinige woning is goed voor het milieu, maar ook heel goed voor uw portemonnee. Door uw woning energiezuniger te maken, gaat u jaarlijks veel geld besparen. Bij energieneutrale woningen bent u uiteindelijk nul euro per jaar kwijt. De verwachting is dat in de komende tientallen jaren de prijzen voor energie flink zullen stijgen. Indien u een energiezuinig huis hebt, zult u per jaar honderden, zo niet duizenden euro’s besparen.

Het loont absoluut de moeite om te investeren in het energiezuiniger maken van uw woning. Gebleken is dat investeringen in bijvoorbeeld na-isoleren of zonnepanelen binnen maximaal 10 tot 12 jaar worden terugverdiend. Tevens is een energiezuinige woning (veel) meer waard in geval van verkoop.

TOEKOMST: ENERGIENEUTRALE WONINGEN

Zo’n 15% van al het energieverbruik in Nederland wordt verbruikt in woningen. Een zogenaamde energie neutrale woning verbruikt ongeveer net zoveel energie als dat het zelf kan opwekken.

De Nederlandse overheid heeft zich daarom ten doel gesteld dat in 2050 alle woningen en gebouwen in Nederland energieneutraal zijn.

De bedoeling is dat vanaf 2018 alle overheidsgebouwen die nieuw gebouwd worden energieneutraal zijn.  

Energieneutrale huizen zijn zeer zuinig, verbruiken weinig energie en wekken zelf energie op door middel van bijvoorbeeld zonnepanelen, zonneboiler en warmtepomp.

Bestaande woningen kunnen ook energieneutraal gemaakt worden. Check hier het stappenplan om uw woning ook energieneutraal te maken.

7

WAT IS EEN ENERGIEZUINIG HUIS?

7

HERKEN DE PROBLEMEN

7

HOE HUIS ENERGIEZUINIGER MAKEN?

7

SUBSIDIES & FINANCIERING

7

DE GROTE VOORDELEN VAN EEN ENERGIEZUINIG HUIS

7

ZONNEPANELEN

7

ALTERNATIEVE ENERGIE

7

ENERGIELABEL