Energiezuinighuis.nl,een informatieve website over het energiezuiniger maken van woningen en bedrijfsruimtes. Gratis offertes aanvragen bij een landelijk netwerk van meer dan 2.000 bedrijven.

Ongedierte zilvervisjes

Vooral vocht, de aanwezigheid van voedingsbronnen, donkere en verborgen plekken in combinatie met vaak een wat koudere temperatuur zorgt voor het perfecte leefklimaat van vele soorten ongedierten zoals bijvoorbeeld insecten. De aanwezigheid van insecten in meterkasten, kruipruimtes, onder plinten etc. ligt vaak gelegen aan een gebrekkige isolatie en afwerking van woningen. Belangrijk hierbij is de insectensoort te (laten) identificeren door bijvoorbeeld ongediertebestrijdings bedrijven . De volgende stap is het verwijderen c.q. verdelgen van ongedierte en/of de laatste stap is het weghalen van de oorzaak, d.w.z. zorgen dat de temperatuur (te) hoog, voedingsbronnen verdwijnen, kieren en openingen afgedicht worden enz. Hierdoor wordt het (veel)minder aantrekkelijk voor ongedierte.

Gratis Offertes

Bespaar fors op uw energiekosten en maak uw woning behaaglijker met gesubsidieerde vloerisolatie en kruipruimte isolatie. Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan.

Copyright Energiezuinighuis.nl 2007 - 2022