Energiezuinighuis.nl,een informatieve website over het energiezuiniger maken van woningen en bedrijfsruimtes. Gratis offertes aanvragen bij een landelijk netwerk van meer dan 2.000 bedrijven.

MeermetMinderEnergie

MeermetminderEnergie

SenterNovem

SenterNovem is een agentschap van het Ministerie van Economische Zaken en is op 1 mei 2004 ontstaan uit de fusie tussen Senter en Novem, twee agentschappen van het Ministerie van Economische Zaken. Deze nieuwe organisatie bundelt kennis van innovatie, energie, klimaat, milieu en leefomgeving. SenterNovem draagt hiermee bij aan een sterkere positie van het bedrijfsleven in ons land en aan een duurzamere samenleving, met zorg voor mens en milieu.

Senter Novem : subsidies voor bedrijven

In opdracht van de overheid ondersteunt SenterNovem initiatieven die duurzaamheid stimuleren. Uw organisatie kan daarvan profiteren, onder meer door subsidies voor energiebesparende maatregelen, milieuzorg of nieuwe, risicovolle technologie.

Hoe werkt het?
SenterNovem slaat een brug tussen rijksoverheid en bedrijven. We werken samen met vrijwel alle maatschappelijke sectoren: industrie, agrarische sector, dienstensector, detailhandel, maar ook bijvoorbeeld onderwijs en zorg. Ook kennisinstituten en lokale overheden kunnen bij ons terecht. De diensten die wij bieden:

* Adviseren
* Netwerken
* Informeren
* Subsidi ren

Adviseren
Ter illustratie: een bedrijf wil advies over energiebesparingsplannen. Een lokale overheidsinstantie zoekt ondersteuning bij het uitvoeren van klimaatbeleid. Of overheid en ondernemer willen begeleiding bij het uitwerken van een convenant. SenterNovem is uw aanspreekpunt.

Netwerken
Hulp nodig bij het vinden van partners voor samenwerking? SenterNovem beschikt over een uitgebreid netwerk. Koppelt kennis en kunde. Thuis in theorie en praktijk, zowel nationaal als internationaal. Mensen met verstand van zaken, die hun kennis met u willen delen.

Informeren
SenterNovem vergaart en bundelt kennis uit allerlei sectoren, op het gebied van innovatie, energie, milieu en leefomgeving. En maakt deze kennis voor iedereen toegankelijk. Bijvoorbeeld om de toepassing van innovatieve, milieuvriendelijke technieken aan te moedigen.

Subsidi ren
Uw organisatie is ge nteresseerd in energiebesparing of milieubewust werken en wil verkennen of er financi le ondersteuning beschikbaar is. Neem dan contact met ons op. Wij helpen u met fiscale, subsidie- en kredietregelingen op de volgende gebieden:

* Technologie
* Energie
* Milieu
* Export
* Internationale samenwerking


Maak uw keuze uit de subsidieregelingen

Subsidie zonneboiler

Een nieuwe subsidieregeling voor het opwekken van duurzame warmte

Maak uw keuze uit de subsidieregelingen

Copyright Energiezuinighuis.nl 2007 - 2022