Energiezuinighuis.nl,een informatieve website over het energiezuiniger maken van woningen en bedrijfsruimtes. Gratis offertes aanvragen bij een landelijk netwerk van meer dan 2.000 bedrijven.

Hoe energie te besparen met uw huis

Er is een scala aan problemen dat u kunt ondervinden, waardoor u kunt herkennen dat uw huis niet-energiezuinig is en/of niet goed ge soleerd of goed verwarmd of goed geventileerd etc. wordt, zoals bijvoorbeeld tocht, vochtige muren, koude vloer etc. Hier vindt u een compleet overzicht van 'energie problemen'

Belangrijker is echter wat uzelf of de vakman daaraan kan doen. Hieronder kunt u een keuze maken uit één van de categorie n van oplossingen. Per categorie zijn er diverse onderwerpen te vinden.

Energiebesparen= isoleren + beter verwarmen

Indien u serieus werkt wilt maken van het energie zuiniger maken van uw woningen, dan kunt u verschillende energiebesparende maatregelen nemen zoals het isoleren van delen van uw woning. Het nemen van energiebesparende maatregelen wordt echter 'gefinancierd' door de besparing die u kunt realiseren op de jaarlijkse energiekosten van uw woning én de waardestijging van uw woning.

Het zou echter zonde zijn om bijvoorbeeld alleen dubbel glas te nemen en zo warmteverlies te beperken, terwijl u nog een oude onzuinige ketel gebruikt ! Elk soort maatregel zal op zijn beurt een bepaalde besparing realiseren. Natuurlijk kunt u met onze tips ook energie(kosten) besparen, maar automatische besparing zonder dat u bewust dingen moet gaan uitzetten of zich dingen moet gaan herinneren, is natuurlijk gemakkelijker: simpelweg isoleren en een zuinige ketel zorgen daarvoor.

Gratis Offertes

Bespaar fors op uw energiekosten en maak uw woning behaaglijker met gesubsidieerde woningisolatie. Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan.

Copyright Energiezuinighuis.nl 2007 - 2022